Gelaatsbehandelingen voor hem & haar


1.KUURBEHANDELING met BDR.
Beauty defect repair- produkten: exact gedoseerde producten die zorgen voor een lifting, stabilisering en herstructuring van de elasticiteit van de huid.

 • Beauty Defect Repair behandeling.
  Bdr behandeling voor huidverjonging: natuurlijke facelifting met fruitzuurextracten.
 • Bdr behandeling.
  Kuur bestaat uit 8 behandelingen tegengaan van rimpels. Na 8 behandelingen een fris ontspannen gezicht
 • Bdr behandeling tegen Pigmentvlekken.
  In een paar behandelingen al een prachtig resultaat.
 • Bdr behandeling voor acne.
  Meestal veroorzaakt een bacterie bij acne de ontsteking en pijnlijke rode bobbels en pustels. Bij deze behandeling wordt de bacterie vernietigd en de ontsteking verdwijnt hierdoor.
 • Verwijderen van kleine bloedvaatjes in het gelaat.
 • Verwijderen van steelwratjes in het gelaat.

 

   

 

2.KLASSIEKE Gelaatsbehandeling.

De behandelingen voor een goed verzorgd gelaat:

BEHANDELING MET CONCENTRATEN
100% natuurlijke etherische of essentiële oliën. Ook wel aromatische oliën genoemd. Deze oliën zijn sterk geconcentreerde extracten van bladeren, bloemen en vruchten,stengels hout en bladeren. Elke olie heeft zijn specifieke eigenschappen en de werking is bijzonder krachtig.

 • Snelle celregeneratie vale huid, vermoeide huid.
 • Probleemoplossend acne, rode vlekken.

TOEPASSING: massage, maskers, pakkingen. Deze oliën zijn ook zeer geschikt voor thuisbehandeling


CORRIGERENDE ANTI-RIMPELBEHANDELING

Deze behandeling heeft de werkstof vitamine A . Vitamine A werkt preventief tegen verslapping en veroudering van de huid.

TOEPASSING: massage, hier wordt vooral de: voorhoofd, frons, oog-, neus-, mond- en liprimpel behandeld. Hierbij is een reinigingsmelk/lotion , crème, serum en rimpelcorrector die u perfect voor thuisgebruik kunt gebruiken.


ZUURSTOFBEHANDELING /VITAMINE C BEHANDELING

Wie kent niet het vermoeide rokersgelaat, of als je lange vermoeiende ritten in de auto zit, Vele uurtjes aan de computer kortom de huid die niet veel buiten komt . Of de huid die te lang in de zon is geweest en nu uitgedroogd is, (stads)luchtvervuiling Dan is de behandeling met vitamine C een juiste beslissing voor uw gelaat. Deze behandeling heeft een stimulerende werking op de opbouw en de functie van de huid. Vitamine C heeft een veelheid aan invloeden op de biochemische huishouding en werking van de huid. Het werkt als een antioxidant. Daarmee beschermt het de cellen tegen vrije radicalen die gegenereerd worden , vooral door zonlicht maar ook door roken. Verder wordt de collageenvorming bevorderd. Hiermee geeft het de huid meer flexibiliteit en kracht. Vitamine C stimuleert de huid om zelf collageen aan te maken.

TOEPASSING:     2 soorten behandeling met een masker! Het VITAMINE C masker op basis van crème; dringt diep door en verzorgd de huid essentiële stoffen. Beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf. Masker 2 LIFT -OFF Masker zorgt voor een optimale hydratatie door dat het in een paar minuten een rubberen laag Over de huid legt welke de huid gaat aanspannen. Werkt zeer liftend op de huid. . zorgt voor een frisse teint! Vitamine C gaat de overmatige vorming van melanine tegen. Melanine is het donker pigment in de huid, verantwoordelijk voor bijvoorbeeld ouderdomsvlekken. Vermindert droogte en ouderdomsrimpeltjes in gelaat en rondom ogen en lippen.
Voor thuisgebruik: reinigingsmelk/lotion , vitamine C 24 uur crème , oog crème , lip crème en masker.


HYDRASENCEBEHANDELING

Specifiek geschikt voor een droge tot zeer droge huid. De huid die nauwelijks poriën bevat en snel trekkerig aanvoelt. Het ontbreekt de huid aan elasticiteit en reageert direct op vrije radicalen waaraan onze huid dagelijks bloot staan. De dunne hoornlaag is niet in staat water vast te houden waardoor ze steeds dehydrateerd.

TOEPASSING: voor een matte huid, soms schilferig. Perfect voor onder de make-up als je last hebt van de droogterimpeltjes die normaal extra zichtbaar zijn onder de make-up. Thuisgebruik: reinigingsmelk, lotion, 24 uur crème en concentraat op 100% oliebasis.


REGUFIN BEHANDELING

Specifiek geschikt voor de normale tot gemengde huid. Voorhoofd, de neus en de kin vertonen meestal wat grovere poriën. De huid heeft last van comedonen en/of ontstekingen, waardoor deze meer glimt,terwijl de wangen vaak droog en gevoelig zijn. Dit brengt spanning tussen de verschillende huidzones.

TOEPASSING: milde/ontspannende maar krachtige behandeling. voor thuisgebruik is er een reinigingsmelk, lotion of tonic (naar behoefte van de huid) corrigerende 24 uur crème en een concentraat.

MATIFIANTE BEHANDELING
Speciaal ontwikkeld voor de vette onzuivere huid. Een overmatige vetafscheiding door een teveel aan talg. Glimmende huid , verwijde poriën, huidirritaties en puistjes zijn een gevolg. Deze huid vereist een intensieve en consequente verzorging.

TOEPASSING: voor thuisgebruik: wascreme, reinigingsmelk, lotion is zeker aan te raden voor deze huid. Verder is er een 24 uur crème en concentraat en voor extra reiniging/stimulans: een masker.


SENSILENCE BEHANDELING

Een specifieke behandeling voor de gevoelige huid. Dit huidtype kan onder invloed van externe invloeden snel reageren met rode vlekken of huidirritaties. Deze huid moet extra beschermd worden tegen invloeden als zon ,warmte, kou, droge lucht Luchtverontreiniging en tal van andere factoren waar een gevoelige huid op kan reageren. Deze huid kan ook trekkerig aanvoelen.

TOEPASSING: een massage met weldadige oliën die diep in de huid dringen. Daardoor ontspant de huid en ziet meteen na de behandeling rustig uit. Voor thuisgebruik: milde reinigingsmelk en lotion. 24 uur crème bij deze huid zijn ampullen een must!


COLLASTINE BEHANDELING

De rijpere huid vertoond de eerste tekenen van verslapping door een verminderde aanwezigheid van collageen en elastine. Deze verslapping kam zijn intrede al doen vanaf Het 25e levensjaar. De verslapping kan zowel voorkomen bij de droge gevoelige huid, als ook bij de gemengde / vette huid. Bij een vroegtijdige aanpak kan rimpelvorming vertraagd worden.

TOEPASSING: een intensieve massage zal voor deze huid een ware opkikker zijn, Meteen na de behandeling oogt ze energieker en frisser! Voor thuisgebruik reinigingsmelk , lotion 24 uur crème voor de droge/gevoelige huid , Voor de gemengd /vette huid. Het masker geeft iedere keer weer een opkikker.


BRILLIANT BEHANDELING

De rijpere huid en de huid die om meer aandacht vraagt heeft behoefte aan vitamine E. Dit huidtype is vaak zeer gevoelig voor atmosferische invloeden zoals zon, wind en kou. Maar ook voor alcohol en zeep. De huid vertoont vaak verwijdingen van de oppervlakkige haarvaatjes , de zogenaamde teleangietasieen . Deze verwijde haarvaten schemeren als fijne draadjes door de huid heen en dienen zeer goed beschermd te worden.

TOEPASSING: Doordat dit huidtype vaak een gering vermogen heeft tot vochtbinding is de hoornlaag snel vochtarm. Dankzij de voedende en beschermende werking van een massage en masker/pakking zal de huid weer stevig en elastisch aanvoelen.De rode haarvaatjes kunnen met een elektrische naald dicht gebrand worden, dit geeft het gelaat een veel rustiger en gelijk makend uit zien. Voor thuisgebruik: zachte reinigingsmelk met lotion, 24 uur vitamine E crème , masker en ampullen.


ACTIVE – AGE ANTI-RIDES BEHANDELING
Deze ceramidelijn is specifiek bedoeld voor de droge/gevoelige huid, rijpere huid. Naarmate men ouder wordt verslapt de huidstructuur en de huid vertoond grovere plooien Waardoor rimpels gaan ontstaan. Het huidreliëf en de poriën worden grover , de hoornlaag wordt craquelé waardoor er vochttekort ontstaat.In deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een vliesmasker. Dit vlies masker heeft sterk hydraterende eigenschappen en bestaat uit pure werkstoffen, namelijk collageen en kaviaar.

TOEPASSING: 3 soorten behandeling met active – age :

 • De stoffen collageen en kaviaar zorgen voor een intensieve huidversteviging. Er is een active – age antirides hydraterende behandeling voor herstellen van de vochtbalans, ook geschikt voor de vette huid.
 • Herstellende behandeling voor de overgevoelige reactieve huid die een speciaal verzachtende behandeling nodig heeft. Bij trekkerige,branderige en vlekkerig gelaat . In deze behandeling wordt gewerkt met een melkproteïne , welke huidbeschadigingen herstelt en de natuurlijke afweer van de huid herstelt.

Er zijn 3 verschillende 24 uur crèmes afgestemd op het huidtype.

 • Herstellend vochtbalans
 • Herstellend huidversteviging
 • Herstellend na ziekte en uitdroging.

Afgestemd op het huidtype is de ampullenkuur Ook af te stemmen op het huidtype. Voor een sterk gedehydrateerde huid: multi hydrovital ampul. Voor een rijpere vale huid: jojoba of vitamine E ampul. Voor een beschadigde huid: vitamine E ampul.


FAROTHERM BEHANDELING
Dit is een modellerend gipsmasker. Door de afsluitende en verwarmende eigenschappen zorgt dit voor een diepere opname van de werkstoffen die eronder worden aangebracht.

TOEPASSING: voor een vale ,verslapte niet verzorgde huid. In kuurverband van 4 weken brengt het de huid in korte tijd weer in een goede conditie! Thuisgebruik: elke huidlijn afgestemd op huidtype.


CAVIAR DERMA CONCEPT BEHANDELING
Innovatieve anti – ageing behandeling bestaande uit moderne hightech ingrediënten. Kaviaar extracten veranderen de huid. De vermoeide huid veranderd onmiddellijk in een stevige , glanzende huid met een zachte uitstraling. Geeft een extra dosis energie en is zeer vochtherstellend. Resultaat: stralende teint . de huid is vol frisheid en dynamiek.

TOEPASSING: Voor elke huid die een oppepper nodig heeft, snel en voor weken blijvend resultaat, Met betrekking tot het werkstofcomplex. Voor thuisgebrek: een wascreme met lotion en een 24 uur kaviaarcrème. De vitamine repair – ampullen of de multi hydrovital ampullen ( huidtype) in kuurverband zijn hier een goede aanvulling.


FARORISAN-FRUITZUREN BEHANDELING
Stimuleert de celvernieuwing. Vertoond uw huid hier en daar wat onderhuidse verstoppingen of heeft de huid een vale uitstraling, dan is een fruitzuren behandeling ideaal.

TOEPASSING: Vooral na een winterperiode of wanneer u met hormoonproblemen te maken heeft is dit een doeltreffende behandeling.Thuisgebruik : farorisan crème.

3. AMPULLEN

Bij schoonheidssalon Trento wordt gebruik gemaakt van vele soorten ampullen bij behandelingen. oa onze bekende Mooi a la minute behandeling. de behandeling van 45 minuten met AMPUL met LIFTEND EFFECT.

 

4.PAKKINGEN.

De vele soorten pakkingen voor een zeer droge  of vermoeide , gestressde vette huid.Deze worden in de behandeling verwerkt naar gelang het huidtype.

5. BLANCHESSE WHITENING LINE
Een egale teint laat je stralen! Rimpels, droogtelijntjes maar ook pigmentvlekken zorgen voor een huid die er ouder uitziet. Een regelmatige, egale teint oogt frisser, energieker en jonger.  De Blanchesse lijn van Henriëtte Faroche is gericht op anti-ageing en op het verminderen en voorkomen van pigmentvlekken.

Blanchesse whitening assortiment. Producten uit de Blanchesse lijn zijn inzetbaar ter behandeling van pigmentvlekken en om de vorming van nieuwe vlekken te voorkomen. Daarnaast zal de huid in totaliteit verhelderd worden. Dit zorgt voor een frisser, jonger uitziend gelaat.


Blanchesse whitening moisturizing 24h créme.

 • Verlicht de huid in zijn totaliteit.
 • Bleekt de reeds aanwezige pigmentvlekken.
 • Gaat de vorming van nieuwe pigmentvlekken tegen.

Blanchesse whitening lifting serum.

 • Verlicht de huid in zijn totaliteit.
 • Bleekt de reeds aanwezige pigmentvlekken.
 • Gaat de vorming van nieuwe pigmentvlekken tegen.
 • Verstevigt het bindweefsel en geeft een liftend effect.

Blanchesse Spot corrector.

 •  Bedoeld om specifieke pigmentvlekken gericht te verlichten.
 • Niet geschikt voor het hele gelaat.
 • Gaat de vorming van nieuwe pigmentvlekken tegen.
 
Copyright © 2019.