Mannen

 

1 GEZICHTSBEHANDELING VOOR DE MAN

Het Beauty Innovation Treatment Program van Laneche is voor de mannenhuid zeer geschikt. Laneche heeft daarnaast ook een hele nieuwe herenlijn ontwikkeld.

JPR MEN SPA AQUA LIFT-OFF BEHANDELING

De behandeling met het JPR Men Spa Aqua lift-off masker bevat algen, aminozuren en hyrdraterende componenten. Deze rijke samenstelling zorgt ervoor dat de werkstoffen in de diepere huidlagen komen, waar de cellen het vocht en werkstoffen absorberen en de celvernieuwing wordt bevorderd. Door toevoeging van ampullen worden er nog meer actieve werkstoffen aan de huid gegeven waardoor ook de versteviging van de huid wordt gestimuleerd. Een unieke behandeling met een direct zichtbaar resultaat. De huid heeft een betere structuur, waarbij lijntjes en rimpels zichtbaar zijn vervaagd.

  De behandeling

  De behandeling begint met een welkomstmassage, een ontspannen start van een rustgevende behandeling voor lichaam en geest. Bij de dieptereiniging van de huid worden onzuiverheden verwijderd en wordt de huid ontvankelijk gemaakt voor het opnemen van alle werkstoffen. Op gezicht en hals wordt een collageen-elastine ampul met zeer voedende bestandsdelen aangebracht.

  Het JPR Men Aqua Lift-off masker wordt als een pasta aangebracht en neemt langzaam een vaste, maar toch flexibele vorm aan. Na de inwerktijd wordt het masker in zijn geheel afgenomen. De huid voelt als herboren aan.

  Tenslotte wordt een hydraterende ampul en de JPR Men 24-uurs creme aangebracht en wordt de behandeling afgesloten met een lichte gezichtsmassage en rugmassage.

   

  2. LANECHE SPA BEHANDELING

  Uw Laneche Spa lichaamsbehandeling is een verzorgingsritueel waarbij uw lichaam en geest zich stap voor stap en zonder besef van tijd aan een ander ritme van de buitenwereld aanpassen. U geeft zich helemaal over aan een euforie van weldaad.

  Vrijwel iedereen heeft een actieve levensstijl, waardoor er maar weinig tijd is voor ontspanning. Ook een drukke werksfeer leidt tot geestelijke spanningen die men vaak niet van zich af kan zetten. Het beetje vrije tijd dat we hebben wordt vaak gevuld met sociale verplichtingen. Wanneer heeft u echt een moment puur voor uzelf?

  U kunt zich helemaal ontspannen met de Spa relaxing chocolate herbal lichaamsbehandeling of het Spa anti-ageing green tea lichaamspakking.

  • Reiniging, de rijke Spa cleansing body foam geeft uw huid de verfrissende sensatie van een zachte lentebries.
  • Scrub, vervolgens worden met de Spa exfoliating body polish de dode huidcellen op een zachte wijze verwijderd waardoor de jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Uw huid is nu beter in staat om de natuurlijke actieve ingrediënten van de lichaamspakking op te nemen.
  • Lichaamspakking, aansluitend wordt de lichaamspakking aangebracht:

  RELAXING CHOCOLATE HERBAL BODY TREATMENT, Het bestanddeel Theobroma Cacao heft een rustgevende werking op de geest en werkt stimulerend op het lichaam. Als losse behandeling of in een minikuur van 3 behandelingen werkt het zeer ontspannend. Leidt u een druk leven, dan is het advies om een kuur van 6 behandelingen te volgen.

  ANTI-AGEING GREEN TEA BODY TREATMENT. Groene thee versnelt de afvoer van vetten en vocht. Het is bovendien een sterke anti-oxidant waardoor de huidveroudering wordt vertraagd. De anti-ageing green tealichaamspakking is een genot om te ervaren en werkt preventief tegen huidveroudering in een minikuur van 3 behandelingen. Wanneer de eerste tekenen van huidveroudering reeds zichtbaar zijn, dan kan met een kuur van 6 behandelingen de huidstructuur hersteld worden.

  • Het ritueel wordt vervolgd met een weldadige lichaamsmassage. Afhankelijk van de lichaamsbehandeling die u gekozen heeft, wordt een specifieke massage uitgevoerd.
  • Afsluiting, ter afsluiting van de behandeling wordt uw huid verwend met de Spa moisturizing body cream.

  Herbbal body treatments                                                                       75 minuten

  Herbal body treatmenst                                                                         90 90 minuten

  Mini kuur Herbal body treatments (3 behandelingen)                 75 minuten per beh.

  Mini kuur Herbal body treatments (3 behandelingen)                 90 minuten per beh.